Monday, 2024-05-20, 10:02 PM | Welcome Guest

Main » 2008 » July » 4 » Pancu, trădat în dragoste!
Pancu, trădat în dragoste!
1:06 PM

Despărţirea dintre Pancu şi Rapid nu poate fi redusă doar la declaraţia laconică a lui Sichitiu, care a spus că jucătorul s-a gândit numai la banii de la Terek Groznîi, şi atât.
Surse apropiate Rapidului indică faptul că plecarea idolului din Giuleşti are rădăcini mult mai adânci. În ultimele zile, zvonurile că el va pleca sau chiar că va fi împins să plece din Giuleşti se înteţiseră. În repetatele discuţii avute cu Constantin Zotta şi cu alţi conducători, mijlocaşul primise asigurări că este considerat indispensabil. „Daniel nu i-a crezut şi a vrut să verifice asta. Profitând de faptul că avea încă din iarnă o ofertă de la Terek Groznîi, le-a spus că vrea să plece. Prin felul în care s-au comportat, şefii au dovedit că abia aşteptau asta”, povesteşte pentru ProSport o persoană din anturajul echipei. În Elveţia, Pancu a avut o discuţie cu Grigore Sichitiu, după ce primise un telefon de la procuratorul său, Victor Becali, care îl întrebase dacă e sigur că poate refuza peste 500.000 de euro anual, în condiţiile în care la Rapid nu primea nici măcar jumătate din aceşti bani.

Sichitiu: „Poţi să pleci!”


Oficialul giuleştean s-a ferit să dea un răspuns ferm, pentru că nu se consultase cu şefii săi. Pe fir au intrat suporterii, care avuseseră un rol determinant în revenirea lui Pancu la Rapid astă-iarnă. L-au sunat pe jucător şi i-au smuls din nou promisiunea că nu va pleca. Pancu şi-a sunat impresarul pentru a-i comunica decizia, după care a mers la odihnă, împăcat cu faptul că va rămâne în Giuleşti. Momentul care l-a determinat să se răzgândească l-a reprezentat vizita neaşteptată a lui Sichitiu chiar în camera sa: „Poţi să pleci!”. „Nu mai sunt dorit la Rapid! E clar!”, şi-a anunţat Pancu prietenii. Ieri a părăsit din nou clubul de care rămâne legat sufleteşte. Cu o seară înainte şi-a luat la revedere de la colegi, puţinii români exprimându-şi părerea de rău inclusiv prin atacuri directe la adresa conducerii: „V-aţi dat arama pe faţă!”. Întruniţi la Bucureşti, cei mai reprezentativi suporteri au încercat să schimbe prin telefon mersul lucrurilor până târziu în noapte. „Convingeţi-l să nu plece!”, cereau aceştia. „Trebuie alţii convinşi să îl ţină”, a venit răspunsul din Elveţia. S-a confirmat astfel faptul că, în afara lui Pancu şi a suporterilor, nu îşi dorise nimeni întoarcerea jucătorului în iarnă, iar faptul că mutarea fusese făcută peste capul lui George Copos s-a simţit.

"Sunt Pancu! Nu puteam pleca niciodată de la Rapid numai pentru că îmi doream eu asta. O să se facă lumină odată în privinţa acestei despărţiri" - Daniel Pancu, mijlocaş Terek Groznîi

"Patronatul clubului a apreciat că Daniel şi-a făcut datoria pentru Rapid şi nu-i poate refuza această şansă de a câştiga bani frumoşi" - Grigore Sichitiu, director general adjunct Rapid

Clubul din Ghencea doreşte să creeze astfel concurenţă pe banda stângă a liniei mediene, Răzvan Ochiroşii fiind singurul jucător al "roş-albaştrilor" care este mijlocaş stânga de meserie. Steaua se alătură astfel altor două echipe care mai sunt interesate de serviciile lui Vlad Munteanu, Arminia Bielefeld şi Energie Cottbus.

Category: Rapid | Views: 755 | Added by: Administrator | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Liga I
Dinamo
Steaua
Rapid
CFR Cluj
Poli Timisoara
FC Vaslui
Unirea Urziceni
Politehnica Iasi
Pandurii Tg. Jiu
Otelul Galati
Gaz Metan Medias
FC Arges
FC Brasov
Farul Constanta
Gloria Buzau
Gloria Bistrita
CS Otopeni
Univ. Craiova
Logare forum
Calendar stiri
«  July 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Cauta
Site friends
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0