Monday, 2024-05-20, 2:48 PM | Welcome Guest

Main » 2008 » July » 5 » Porumboiu: Mardare e jucătorul Rapidului, iar Burdujan al Vasluiului
Porumboiu: Mardare e jucătorul Rapidului, iar Burdujan al Vasluiului
11:19 PM

Finanţatorul Adrian Porumboiu a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că a ajuns la un acord cu Rapid pentru un schimb de jucători, fundaşul Ştefan Mardare urmând să evolueze pentru gruparea giuleşteană în timp ce atacantul Lucian Burdujan va fi cedat echipei FC Vaslui.

"Mardare este jucătorul Rapidului, va semna pe 4 ani, iar Burdujan a semnat deja pe trei ani cu Vasluiul. Ambii jucători rămân în coproprietatea celor două cluburi cu 50 la sută. La un eventual transfer sumele primite se vor împărţi la jumătate. Acum, Rapid ne va mai da o sumă de bani, dar nu pot să o dezvălui. Burdujan pleacă în Germania, în catonamentul nostru, iar Mardare merge de acolo direct în Elveţia unde e Rapidul", a explicat Porumboiu.

Oficialul vasluian susţine că Burdujan nu va fi cel mai bine plătit jucător din lotul echipei antrenate de Viorel Hizo. "Am reuşit să îl conving pe Burdujan să vină la Vaslui. Va câştiga bine la noi, dar nu va fi cel mai bine plătit jucător din lotul nostru. E foarte bine că am reuşit să-l aducem pentru că aveam mare nevoie de un atacant precum Burdujan", a menţionat finanţatorul.

Rapid este doar o staţie în cariera lui Ştefan Mardare, crede Adrian Porumboiu. "Mă bucur pentru Mardare pentru că face un pas la o echipă unde va avea o vizibilitate mult mai mare, şi pentru naţională şi pentru tot. Eu cred că Rapid va fi doar o staţie în cariera lui, pentru că Mardare va ajunge la o echipă mare în viitor. E bine că e în Bucureşti. Nu e pasul cel mare, dar e un pas important în cariera lui", a precizat Porumboiu.

Category: FC Vaslui | Views: 744 | Added by: Administrator | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 1
1 Naoto  
0
eRomania nu este doar paourltl principal, ci intreaga retea guvernamentala si cei peste 2000 de oameni care trebuie pregatiti sa foloseasca un sistem care comunica de la nivel local la nivel european. Sistemul ar urma sa lege tot ce tine de administratie, de la consiliile locale, primarii, pana la ministere si peste 200 de agentii.Banii care se vor baga in paourltl eRomania sunt o picatura fata de sumele necesare pentru intreg sistemul si este vorba de mai mult de 1 miliard de euro, bani in cea mai mare parte europeni.Este un megaproiect, care va fi scos la licitatie in mai multe etape, impartit in mai multe proiecte si care va dura cativa ani buni.

Name *:
Email *:
Code *:
Liga I
Dinamo
Steaua
Rapid
CFR Cluj
Poli Timisoara
FC Vaslui
Unirea Urziceni
Politehnica Iasi
Pandurii Tg. Jiu
Otelul Galati
Gaz Metan Medias
FC Arges
FC Brasov
Farul Constanta
Gloria Buzau
Gloria Bistrita
CS Otopeni
Univ. Craiova
Logare forum
Calendar stiri
«  July 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Cauta
Site friends
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0