Monday, 2024-05-20, 5:14 PM | Welcome Guest

Main » 2008 » July » 5 » Tony: „Păcat că a plecat Dică!”
Tony: „Păcat că a plecat Dică!”
5:35 PM

Tony spune că formaţia clujeană este favorită la titlu în acest sezon
La finalul cantonamentului de la Kossen, Tony Da Silva inima echipei din Gruia, a stat de vorbă cu redactorul ProSport despre planurile sale de viitor şi despre noul sezon.

Tony, cum crezi că va fi în noul campionat?
Sunt sigur că, dacă vom fi concentraţi şi nu vom mai face greşelile din returul sezonului trecut, nu avem cum să ratăm titlul! Până la urmă, tot ce s-a petrecut în primăvară a fost o experienţă utilă, care ne-a călit. Îi asigur pe fanii noştri că o astfel de cădere nu se va mai repeta.

CFR va juca direct în Liga Campionilor...
Adică în cea mai tare competiţie intercluburi din lume! Sper să nu ne facem de râs! Poate că nu vom trece de grupe, dar, dacă vom prinde măcar locul 3 şi vom merge mai departe în Cupa UEFA, tot e bine.

La voi în echipă concurenţa pe posturi e tot mai acerbă. Rezişti?
Eu tot timpul am luptat pentru ce am câştigat. Nu am primit nimic gratuit în viaţă. Şi când eram la echipa a doua a lui PSG eram 32 de fotbalişti în lot şi doar opt jucam. Veneau mulţi oameni de la prima echipă, dar eu am fost mereu titular. Voi lupta şi acum pentru locul meu. Nu mă dau bătut aşa uşor (râde).

Dică a plecat de la Steaua, Goian e pe cale să o facă şi el. E mai slabă Steaua acum?
Aceste plecări nu sunt benefice nici pentru Steaua, nici pentru campionatul românesc. Să-ţi spun ceva. Eu aş fi vrut să joc aici împotriva celor mai buni fotbalişti şi să câştig trofee după ce am învins Steaua cu Dică şi Goian pe teren, nu fără ei.

Se vorbeşte mult despre na­tu­­ralizarea unor străini din Liga I. Ţie ţi-ar plăcea să joci pentru România?

Uite, eu sunt portughez născut la Paris, iar în naţionala Franţei aproape toţi fotbaliştii sunt naturalizaţi, deci nu cred că ar fi o problemă ca România să apeleze la această practică. În ceea ce mă priveşte, nu pot spune acum dacă aş accepta sau nu să joc alături de Mutu şi Chivu. Trebuie să mă mai gândesc.

Pleci la Benfica sau la Porto?

E treaba conducerii. Ce pot să spun e că mai am vreo şase ani de jucat fotbal şi vreau să o fac cât mai bine. Unde... vom vedea.

 


" Cred că revelaţia sezonului va fi ivorianul Emanuel Kone. Dacă munceşte şi e serios, atunci se va impune la CFR "- Tony da Silva, fundaş CFR Cluj

Category: CFR Cluj | Views: 773 | Added by: Administrator | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Liga I
Dinamo
Steaua
Rapid
CFR Cluj
Poli Timisoara
FC Vaslui
Unirea Urziceni
Politehnica Iasi
Pandurii Tg. Jiu
Otelul Galati
Gaz Metan Medias
FC Arges
FC Brasov
Farul Constanta
Gloria Buzau
Gloria Bistrita
CS Otopeni
Univ. Craiova
Logare forum
Calendar stiri
«  July 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Cauta
Site friends
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0