Friday, 2024-05-10, 10:01 PM | Welcome Guest

Main » 2008 » July » 7 » Buni numai o repriză
Buni numai o repriză
8:44 PM

Dusan Uhrin a ales pentru meciul cu Metalurg o nouă formulă de echipă, în care a jucat şi ultimul venit, Cejvanovic. Ganea a fost mijlocaş defensiv, iar Goga a jucat mijlocaş dreapta.
Timişorenii au intrat în joc prin două atacuri construite pe mijlocul terenului, fie cu pase în adâncime, fie trimise peste apărarea celor de la Zaporoje. Parks a avut prima ocazie în minutul 5, când a scăpat singur cu portarul, l-a driblat şi în primă fază a luftat în momentul şutului, după care a fost blocat de fundaşii repliaţi. Apoi Ganea a pasat înainte pentru Garcia, acesta a scos mingea în bandă, la Abiodun, care a şutat pe poartă, dar portarul a respins. După un sfert de oră de joc, nigerianul însă nu a mai iertat. Scăpat de fundaşii adverşi în urma unei noi pase a lui Garcia, Abi a şutat plasat din 12 metri, deschizând scorul. Metalurg a forţat pe partea stângă mereu, dar Bonfim, aflat la primul meci pentru Poli, nu a gafat.

Marcată de faulturi dure şi multe clinciuri între jucători, a doua repriză a avut un ritm mai scăzut. Metalurg a reuşit egalarea prin Polevoy în minutul 60, iar Poli putea intra în avantaj din nou, când Gigel Bucur a trimis un lob peste portar, mingea a fost scoasă de un fundaş de la Zaporoje, timişorenii au cerut gol, considerând că mingea a intrat în poartă, dar arbitrul a lăsat jocul să continue. La o fază în minutul 89, Michael a fost găsit excelent în careu cu o pasă din banda dreaptă şi l-a executat pe Zimmermann, conducându-şi echipa la victorie.

"Despre rezultat nu am ce să spun. Sunt mulţumit mai ales de faptul că am putut să văd la joc mulţi dintre jucătorii nou veniţi la echipă",
Dusan Uhrin, antrenor Poli Timişoara

"Am încercat foarte mult să dovedesc că merit să intru în echipă. Din păcate acum nu am câştigat, dar tragem tare ca să fim la putere maximă când începe campionatul",
Bonfim, fotbalist Poli Timişoara

Trei accidentaţi pentru bănăţeni

Abiodun s-a accidentat în minutul 34, după un contact la mijlocul terenului. Marcatorul primului gol s-a ales cu o leziune deschisă la cap, iar din cauza sângerării a fost transportat la un spital cu salvarea pentru un consult detaliat. Un alt jucător lovit a fost Ionel Ganea, care a ieşit cu o pungă de gheaţă la genunchi după prima repriză, iar Parks a încasat şi el o lovitură puternică în abdomen.

Category: Poli Timisoara | Views: 1269 | Added by: Administrator | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Liga I
Dinamo
Steaua
Rapid
CFR Cluj
Poli Timisoara
FC Vaslui
Unirea Urziceni
Politehnica Iasi
Pandurii Tg. Jiu
Otelul Galati
Gaz Metan Medias
FC Arges
FC Brasov
Farul Constanta
Gloria Buzau
Gloria Bistrita
CS Otopeni
Univ. Craiova
Logare forum
Calendar stiri
«  July 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Cauta
Site friends
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0