Friday, 2024-05-10, 9:21 PM | Welcome Guest

Main » 2008 » July » 7 » "Câinii" au jumulit „canarii”
"Câinii" au jumulit „canarii”
8:47 PM

La Albertville, fostul oraş olimipic, elevii lui Rednic au susţinut primul test din turneul francez. Adversar - Nantes, echipă proaspăt promovată în Ligue 1.


Pe o ploaie mocănească, dinamoviştii au intrat foarte determinaţi, Torje fiind etalonul stării de spirit. De altfel, micuţul mijlocaş a avut prima ocazie. Apoi a urmat Izvoranu, lovitură de cap puţin pe lângă. Din păcate pentru roş-albi, prima greşeală în defensivă a însemnat şi primul gol primit. Marcaj larg, combinaţii dintr-o bucată a celor de la Nantes şi 0-1 (15). De aici lucrurile s-au schimbat. Torje a ieşit la rampă. A intrat în combinaţii, a recuperat, iar când a tras pe poartă, a şi egalat. Şut perfect aprope de vinclu, şi 1-1. „Câinii” au dominat în continuare, ratarea lui Dănciulescu anunţând golul lui Bratu. Atacantul şi-a învins fosta echipă cu specialitatea casei. Desprindere de lângă fundaş, fugă de ogar şi reluare pe lângă portar. Simplu, şi 2-1 pentru Dinamo.

Galliquio era să o comită pe final

La pauză, Rednic a schimbat tot. Mai puţin pe Ropotan. Nărăvaşul închizător a rămas în ploaie parcă pedepsit pentru galbenul din prima repriză. În partea a doua s-a jucat haotic. Poate şi pentru că a apărut şi Galliquio, care a bâlbâit o minge pe tibie undeva în careul său de şase metri. N-a mai contat, pentru că Dinamo a rezistat şi a debutat cu dreptul în turneul francez.

Borcea a ajuns la pauză



Vremea ploioasă din Franţa l-a împiedicat pe preşedintele executiv al „câinilor” să urmărească integral amicalul Nantes - Dinamo. Cristi Borcea (foto, în stânga), care îşi planificase ca ieri să stea toată ziua lângă echipă, nu a mai ajuns în Hexagon decât la pauza partidei. Şeful roş-albilor a luat loc în tribuna din Albertville lângă administratorul delegat Cornel Dinu. Cei doi au comentat în permanenţă evoluţia echipei, iar „Mister” i-a explicat lui Borcea nivelul la care se prezintă fiecare fotbalist.

articol scris de Catalin Muresanu

Category: Dinamo | Views: 1149 | Added by: Administrator | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 1
1 Konosuke  
0
Inca unul care s-a bagat in lupta dar a fost saagtet de lipsa de simt al sarcasmului si spintecat de lipsa de umor Rog a se tine un moment de reculegere sau mai bine bem o bere

Name *:
Email *:
Code *:
Liga I
Dinamo
Steaua
Rapid
CFR Cluj
Poli Timisoara
FC Vaslui
Unirea Urziceni
Politehnica Iasi
Pandurii Tg. Jiu
Otelul Galati
Gaz Metan Medias
FC Arges
FC Brasov
Farul Constanta
Gloria Buzau
Gloria Bistrita
CS Otopeni
Univ. Craiova
Logare forum
Calendar stiri
«  July 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Cauta
Site friends
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0