Friday, 2024-05-10, 1:00 PM | Welcome Guest

Main » 2008 » July » 8 » Rednic şi Borcea nu se inţeleg la transferuri
Rednic şi Borcea nu se inţeleg la transferuri
7:57 AM

La finalul partidei cu Nantes, Mircea Rednic şi Cristi Borcea nu au mai vorbit aceeaşi limbă. Subiectul a fost legat de transferuri.

Dacă antrenorul ar mai „pofti” la două-trei sosiri, preşedintele executiv are altă părere. Primul a vorbit Borcea: „Avem un lot bun. Acum aşteptăm să creştem de la meci la meci. Trebuie să formăm o echipă competitivă. Toate posturile sunt acoperite”, a sunat concluzia acţionarului. Apoi a urmat tehnicianul. Altă părere: „E nevoie de întăriri. Urmează un sezon lung şi trebuie un lot numeros, dar şi valoros”.

La finalul turneului din Germania, concluzia antrenorului a fost aceeaşi. „Mai am nevoie de două sau trei transferuri”. Zilele acestea, în Franţa, acolo unde a ajuns şi Cristi Borcea, va avea loc o discuţie între preşedintele executiv, Mircea Rednic, şi Cornel Dinu pe subiectul transferurilor şi se va lua o decizie finală.

Rămâne Lobonţ sau mai vine un portar

Din câte se pare, Mircea Rednic ar mai avea nevoie de un mijlocaş central care să îl concureze pe Ropotan, dar şi de un fundaş dreapta după refuzul lui Bassong. În cazul în care Lobonţ nu va rămâne, „Puriul” va cere şi aducerea unui alt portar care să îl dubleze pe Dolha.

„Săgeată” se va decide joi

Marius Niculae va avea joi o întâlnire cu cei de la Inverness, pentru a-şi clarifica situaţia, el fiind dorit de Dinamo, dar şi de alte formaţii din Europa. „Inima îmi zice să mă întorc la Dinamo, dar mi-ar plăcea să mai joc la o echipă puternică din Europa. Le-am spus că vreau să plec încă de la începutul CE”, a afirmat atacantul

E nevoie de întăriri, mai trebuie două sau trei transferuri
Mircea Rednic antrenor Dinamo

Avem un lot bun, toate posturile sunt acoperite
Cristi Borcea finanţator Dinamo

Category: Dinamo | Views: 1160 | Added by: Administrator | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Liga I
Dinamo
Steaua
Rapid
CFR Cluj
Poli Timisoara
FC Vaslui
Unirea Urziceni
Politehnica Iasi
Pandurii Tg. Jiu
Otelul Galati
Gaz Metan Medias
FC Arges
FC Brasov
Farul Constanta
Gloria Buzau
Gloria Bistrita
CS Otopeni
Univ. Craiova
Logare forum
Calendar stiri
«  July 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Cauta
Site friends
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0